Adresli Yangın Algılama Sistemleri Sırları

Wiki Article

Yangın veya ivedili bir hatır başüstüneğunda mezun kişilerin asayiş merkezi, dürüstıllı adresli yangın alarm santralleri ve sahada stratejik noktalara yerleştirilmiş olan portatif yahut durağan saha telefonları ile güvenli ve aralıksız enformasyon kuruluşlabilir.

Yangın alarm sistemlerinde bir yangın paneli bulunmaktadır. Bu panel dedektörler ve butonlar kabilinden kazançlama elemanlarından gelen uyarıları değerlendirerek uyarı elemanları olan sirenler ve flaşörierleri etkin duruma getirerek çalışmaktadır.

Yangın senaryosu kapsamındaki kötüdaki fonksiyonlar yangın kazançlama sistemleri aracılığıyla hatasız ve noksansız olarak gerçekleştirilir.

◗ Yangın yahut yanlış durumunda haritalar arası geçiş örgülabilir ve olayın gerçekleştiği mahal grariksel olarak izlenebilir.

Yangın tehlikesi sabitleme edildiğinde, ne bölgede veya adreste sorun olduğunu çabucak belirleyebilir ve lazım ikazları tetikleyebilir.

Dedektörler ve modüller ile aynı loop hattına ilişkilanabilen adresli yangın kazançlama sistemleri meydana mevrut yangın öncesi ve sonrası için kullanım sağlamaktadır. Bu sebeple çok katlı binalarda kullanılan ve en geniş olan sistemlerdir.

Network olarak veya bir numara başına çhileışan yangın alarm Adresli Yangın Algılama santrali, farklı yahut aynı iletişim modülleri ile aynı anda 16 farklı merkezden grafiksel izlem ve yangın alarm sistemini kontrol edebilme yeteneğine sahiptir.

A. Adresli Yangın Algılama Sistemleri Konvansiyonel Sistemler Zon birtakımnda idraklama yapar. Dedektörler ve butonlar yegâne bir kanal üzerine bentlanır. Uygulamada bir zona 25 sayı eleman bentlanabilir. Bir binanın her tabakaı bir zon olarak projelendirilir ve sadece o katta yangın olduğu izlenebilir.

Yangın Alarm sistemlerinin sağlamlıklı bir şekilde çtuzakışması ve görevini namına getirmesi direkt olarak anatomi dirlikına hüküm ettiğinden, sınırlı standartlarda üretilmesi gerekmektedir. Bir yangın alarm sisteminin lüzumlu standartlarda üretildiği, iye başüstüneğu sertifikalardan anlaşılabilmektedir.

◗ Asıl merdiven holündeki ve yangın merdivenlerindeki basınçlandırma fanlarının devreye girmesi

Adreslenebilir yangın vergilama sistemleri; oylumlu ve meyan ölçekli projeler ile akıllı binalarda şişman olarak kullanılan ve yangının nereden çıktığını noktasal olarak belirleme edebilen sistemlerdir.

Uyarı Sistemleri: Yol, görsel ve maslahatitsel uyarı cihazları yoluyla alarm durumunu duyurur. ünlü ve ışıklı uyarılar, insanoğluın tehlikeye karşı bilgilendirilmesini katkısızlar.

◗ Programlanabilir saha muayene modülleri ile otomasyon dahilinde matlup çaşama sistemleri izlenebilir ve kumanda edilebilir

Videoteyp tabanlı yangın kazançlama Kuvvetli ortamlarda hızlı ve güvenilir vergilama karşı veri edinin.

Report this wiki page